Snelle en vlotte afhandeling van mijn aanvraag voor zonnepanelen. Goede prijs, kwaliteit en uitleg over de mogelijkheden. Plaatsing van de zonnepanelen werd gedaan door medewerkers die verstand van deze business hebben. Correct en netjes in hun afwerking. Gaven geduldig en goede uitleg over hun werkwijze. Alles goed opgeruimd en achtergelaten.
Ook de telefonische benadering en ondersteuning  voor bijvoorbeeld de belastingteruggave is goed opgepakt.  Dank allen voor jullie snelle en correcte afhandeling.

A.Th. Ramaker

Beste Zonne Energie Zuid,

Wij zijn tevreden over onze zonnepanelen. Het is een mooi gezicht, als de meter achteruit loopt. Op 20 maart hadden we ruim 15 kwu opgewekt.

Totaal zitten we al flink boven de 400 kwu.

We hebben in oktober gekozen voor Zonne Energie Zuid, omdat de prijs-kwaliteit verhouding heel goed was. Bovendien was dit bedrijf het dichtste bij van de bedrijven die een offerte hadden uitgebracht. Het monteren verliep goed.

Groet, Henk.

Ik heb gekozen voor Zonne Energie Zuid omdat zij in tegenstelling tot sommige andere aanbieders niet alleen telefonisch/online maar aan huis advies geven in een persoonlijk gesprek over alle is outs van de panelen/omvormer/installatie. In het eerste gesprek werd een goede realistische uitleg van de mogelijkheden gegeven waarbij de belang van de klant voorop stond en niet het maximaal aantal te verkopen panelen.

Over de installatie niets dan lof, ze letten op details (dak/bekabeling) waarvan je zelf zou zeggen dat ziet niemand maar daar denken ze anders over. Ze nemen alle tijd voor de beste oplossing. Op vragen (via mail / telefonisch) wordt snel gereageerd, kortom, ik ben zeer tevreden over de keus welke ik gemaakt heb voor Zonne Energie Zuid.

Familie Buitenhuis

Hallo,
We hebben gekozen voor Zonne Energie Zuid omdat na telefonische informatie direct een afspraak werd gemaakt voor een bezoek. We werden snel, sympathiek en vakkundig voorgelicht zonder allerlei vervelende verkooppraatjes. Geen snelle jongen in een strak pak, maar een deskundige die wist waarover hij praatte.
Op de afgesproken dag werd begonnen met de werkzaamheden, maar toen bleek dat de panelen niet door de leverancier geleverd werden. Dezelfde dag werd een oplossing gevonden en de volgende dag werden de panelen geplaatst. Ook de verdere aansluitingen werden vakkundig en snel geregeld.
Al met al geheel naar afspraak en naar tevredenheid afgehandeld.

Met vriendelijke groeten

Familie Averink

Vorig jaar Juli besloten dat we graag zonnepanelen wilden op ons dak. Verschillende offertes aangevraagd en mensen langs geweest om uitleg en prijzen te geven. Bij de meesten moest je direct of snel beslissen en dat vonden wij erg onprettig. Zonne Energie Zuid was daarin tegen heel open en eerlijk plus ze gaven ruimte om onze keuze goed te maken. Eenmaal gekozen voor Zonnen Energie Zuid ging alles heel voorspoedig. Ze kwamen al snel langs om de panelen te plaatsen en verliep allemaal heel goed en snel. Duidelijke uitleg over de omvormer en hoe deze wekt en behulpzaam in het installeren van het aflees programma voor de computer. Vorig week lag er nog een mooi bosje bloemen voor de deur als dank voor het vertrouwen in dit bedrijf. Kortom………………Dik tevreden en zeker aan te raden.

Familie Funke

Na een gezamenlijk offerte traject met de buren besloten tot aanschaf van een zonnepanelen systeem. Ondanks beestachtig weer (eind april 2013) toch geïnstalleerd op afgesproken tijdstip. Verrassingen als het soort dakpannen (en het slechte weer) niet afgewenteld op de klant en geen gezeur. Door verkeerd advies van de fabrikant eerst een niet geschikte omvormer geplaatst. Deze is later kosteloos en vakkundig vervangen. Later nog wat problemen met het aantal strings (ook weer door onjuiste informatie van de fabrikant van de omvormer), ook dit weer snel opgelost. Prima bedrijf, vriendelijke gasten, goede soepeters, geen gelul en veel lol gehad. Echte aanrader.

Groeten,

Harrie

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij zijn behandelt door zonne energie zuid.
Na een aanvraag van offerte via internet is er de volgende ochtend al contact met ons opgenomen,dit gaf mij al een goede indruk en de manier waarop was klantvriendelijk. Binnen een kort tijdsbestek kwamen jullie al op locatie om een goede offerte uit te kunnen brengen door zelf de situatie te bekijken,zodat je dan ook zeker van bent dat er geen meerprijs overheen komt door onvoorziene omstandigheden. Dit hoor je ook vaak bij mensen.Wat ik ook persoonlijk erg prettig vond is dat de verkoper mij aangaf van je moet je niet onderdruk laten zetten om een offerte snel tekenen. Veel leveranciers gaven op dat moment aan als je de offerte snel ondertekend en terugstuurd zit je nog niet met de extra heffing voor Chinese panelen. Na akkoord te zijn gegaan met de offerte was er een snelle afhandeling zodat de panelen konden worden geplaatst.De plaatsing ging perfect.De werking is tot nu toe perfect.
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de panelen. Wij hebben al bij verschillende mensen die zonnepanelen willen aanschaffen jullie naam naar voren gebracht.
Groetjes Niek en Rosalien.

Na het opvragen van 4 offertes uiteindelijk voor Zonne Energie Zuid gekozen:
En wel om de volgende redenen:

-Vooraf hadden wij al een idee wat we wilden, daarop werd goed ingegaan.
-Zonne Energie Zuid gaf bij het thuisbezoek duidelijk de voor- maar ook de nadelen aan.
-In de offerte werd goed rekening gehouden met werkzaamheden de wij zelf gedaan hebben.
(o.a. een kabel graven en leggen, helpen op de dag van installatie)
-De offerte was eenvoudig, duidelijk en scherp in prijs (t.o.v. de overige offertes).
-Op de dag van de installatie verliep alles probleemloos en in minder dan 5 uur waren de
14 panelen operationeel.
-Tijdens de installatie een goede uitleg gehad over de werking van de panelen en omvormer.
-Na afloop werd de werkplek keurig opgeruimd en alle afval meegenomen.

Conclussie:  Wij zijn zeer tevreden over hoe Zonne Energie Zuid de plaatsing van het systeem
heeft uitgevoerd, van het begin tot het eind.

Jan en Dienie Westerbeek.

Vanaf vorig jaar september waren wij ons aan het oriënteren op de zonnepanelen markt. Via internet diverse offertes aangevraagd en ook een aantal advies gesprekken thuis gehad. Aan de hand van de verkregen informatie hebben wij de wintermaanden gebruikt om ons verder te verdiepen in de aanschaf en gebruik van zonnepanelen.

Begin maart nog een tweetal offertes aangevraagd van installateurs uit onze directe woonomgeving. Inmiddels ook met een aantal buren die ook belangstelling hebben, bij elkaar geweest om kennis en ervaring te delen.

Via Markplaats en de buren in de straat in contact gekomen met Zonne Energie Zuid. Vanaf het begin liep het contact prettig en was de afspraak voor een advies gesprek zo gemaakt. Het advies was duidelijk en vragen van onze zijde werden goed beantwoord. Prijs en materiaal voldeden ook aan onze eisen, dus de koop werd uiteindelijk gesloten. Wel was ons verzoek om snel te leveren en te instaleren, wat geen bezwaar was.

Uiteindelijk was het dan zover in één dag (met drie man) was de installatie gereed, de 15 zonnepanelen en de omvormer geplaatst en ging de installatie aan het einde van de dag in dienst. Alles vakkundig, keurig verzorgt, geleverd zoals afgesproken en geheel naar onze wens, perfect!!

Nu een paar weken verder en helemaal enthousiast over de zonnepanelen en de opbrengst.

Op internet zijn onze Zonnepanelen te volgen

Familie Wethly

Offerte en afspraken : eenvoudig en duidelijk, afspraak is afspraak.

Uitvoering werk : prima en snel.
Overlast : nihil.

Samen gevat: Een bedrijf zonder ,,poespas,, met een effectieve aanpak en
mede daardoor een gunstige prijs.
Extra : kapotte dakpannen werden kosteloos vervangen!

M.vr.grt: Fam .Baars.

Was op zoek naar zonnepanelen op mijn plat dak, waarbij in het voor –en najaar slagschaduw ontstaat. Was op zoek naar een inverter die bij slagschaduw op een van de zonnepanelen toch maximaal energie zou blijven leveren.

Met diverse aanbieders van zonnepanelen het probleem besproken.
In geen van de gevallen een naar mijn idee een goed antwoordt ontvangen.

Totdat ik met Zonne energie Zuid in contact kwam.
Zij gaven snel en duidelijk de juiste antwoorden op mijn vragen.

De aanbieding was duidelijk en de prijs was concurrerend t.o.v. van andere aanbieders. Dus de keuze was snel gemaakt.

Levering en installatie is zeer correct verlopen.

Wat mij betreft: Zonne energie Zuid is een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.

Groeten van …

Hans van Dusseldorp

 “Onlangs hebben we in eigen beheer zonnepanelen op onze woning gelegd.

In het oerwoud van leveranciers kwamen we via Marktplaats bij Zonne Energie Zuid terecht.
Een jonge enthousiaste onderneming met bijzonder goede bereikbaarheid en service, ook buiten normale werktijden. Mede dankzij de hulpvaardigheid en kennis van Zonne Energie Zuid kon binnen aanzienbare tijd het systeem op het elektriciteitsnet worden aangesloten.
Dit was zonder de hulp en ervaring van Zonne Energie Zuid zeker niet zo snel gelukt!”
Met vriendelijke groet,
Fam. Kieft

Waar zijn wij actief geweest?

Zonne Energie Zuid een bedrijf dat is specialiseert in het adviseren / informeren / verkopen en installeren van zonnestroominstallaties.
Wij hebben in diverse steden en dorpen zonnepanelen geplaatst.

 

Er zijn door ons ook woningen voorzien van led- verlichting.
Dit levert u apart of in combinatie met zonnepanelen een enorme besparing op.

Heeft u vragen over led-verlichting en/of zonnepanelen?
U kunt ze ons altijd stellen!

Bel of mail ons voor een, natuurlijk geheel vrijblijvende offerte en/of advies op maat.
Wij voorzien uw woning, villa, boerderij of bedrijf graag van zonnepanelen en/of
led-verlichting.

Zonne Energie Zuid